Canigo de haut vol Les quatres saisons vues du ciel
  • Canigo de haut vol Les quatres saisons vues du ciel

Canigo d'alta volada Rémy Michelin

29,90 €
Quantitat
No hi ha prou producte en estoc

Els aires son el domini de predileccio de Rémy Michelin, perquè allà dalt està com a casa. Fascinat pel Canigo, com bon nombre de catalans, el fotograf ha decidit sobrevolar durant un any les 113 400 hectàrees d'aquest territori.

Al llarg d'aquestes pàgines descobrireu imatges sorprenents i inèdites : les 4 estacions de l'any vistes des del cel.

En qualsevol temps i en tot moment, amb la seva càmera en bandolera, Rémy ha acumulat els vos a bord d'un avio de llegenda, el Piper Cub. Per tal de portar a terme el seu projecte, pero, li feia falta un pilot d'excepcio, un professional de l'aviacio és clar, pero també un apassionat del seu departament : Patrick Miran, àlies "Patrack". El seu domini del vol en muntanya i el seu coneixement dels massissos han permès de realitzar aquestes sortides, qualificades d'inoblidables pel fotograf.

Jacques Taurinya, vicepresident del syndicat mixte canigo grand site i batlle de Vallestàvia, és un enamorat incondicional d'aquest massis, que coneix com el palmell de la seva mà. Ell completa amb la seva ploma aquest equip de xoc, escrivint les llegendes que acompanye, les imatges d'aquest llibre.

Lligueu-vos doncs els cinturons i deixeu-vos transportar...